Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ελληνική Γενετική Λίμνη και Καλαμάκια του Φραπέ !


2-miastala
Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκαν στον Μεσοπόλεμο και δείχνουν την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!
Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε πέρυσι και βρήκαν ότι το Ελληνικό dna έμεινε ανεπηρέαστο κατά 98% μέσα στους αιώνες. Ήθελαν να δουν τι συνέβη και αν επηρεάστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Σε πείραμα στην Αγγλία για έρευνα πάνω στο Ελληνικό dna το 1995 διαπίστωσαν ότι είναι μοναδικό σε σχέση με τα άλλα, όμως πλέον με τους αιώνες έχει διασκορπιστεί !!!
1-miastala
Σήμερα όμως το 2011 οι Νέο-Ελληνόφωνες, είμαστε «προοδευτικοί» και γεννάμε κάτω από 1,2 έως 1,3 παιδιά ανά ζευγάρι, ενώ οι εκτρώσεις πάνε σύννεφο. Σε είκοσι χρόνια, βάσει στατιστικών οι Έλληνες, δεν θα υπάρχουμε. Ενώ ταυτόχρονα πολεμάμε με φοβερό σθένος την πολιτική διαφθορά, την τρόικα, το ΔΝΤ με το μυστικό υπερόπλο των Ελλάνιων (sic)τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ !, από κοντά και οι  Ε, Ελ, Ανδρομέδιοι, τα Μεγάλα Παλιόπαιδα, των Νέων χαζοθεών, του ΖΟΥΖΟΥ του Αζώρ, του θεού-καλαμαροχτάποδου με μπόλικο ξυδι, τσίπουρο. κλπ κλπ,
Βλέπετε λοιπόν τι κάνει η λανθασμένη (κατευθυνόμενη) έννοια του «έρωτα» στους ανθρώπους ??? και μην ξεχνάμε ότι το Dna μας διαφέρει 2% από τους χιμπατζήδες, όποτε ο νοών νοείτω !!! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μας αποκαλούν “μαιμούδες” οι επικυρίαρχοι.
Δυστυχώς σήμερα είναι αδιανόητη στους ανθρώπους η πρακτική των Αρχαίων Σπαρτιατών, των Ομαδικών Γάμων. Δεν υπήρχαν προβλήματα τότε στα ζευγάρια γιατί η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ήταν ομοιογενής χάρις σε μια άλλη γνωστή πρακτική. Έτσι είχαν φτάσει στο ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !
Όσο για τους Νεοέλληνες αυτό φαντάζει … κακόγουστη Επιστημονική Φαντασία ! Ζήτω λοιπόν τα πλαστικά καλαμάκια, δηλαδή τα «σπαθιά» των Νεοελλήνων ! σκεφτείτε λοιπόν, ΑΝ ….. , σταματώ εδώ για να μην υπερβώ τα όρια της ευπρέπειας !
3-miastala
Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα για αύξηση της κατανόησης και επιτέλους ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΔΡΑΣΕ.
Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή, ο Wilhelm Reich, η ΟΡΓΟΝΗ, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ !!! Θα ασχοληθώ περισσότερο με τους νέους μέχρι και γύρω από τα 30, μια και είναι η πλειοψηφία στο facebook. Είναι γνωστό το πως ξεκινούν την σεξουαλική τους ζωή τα σημερινά παιδιά, και από μικρή ηλικία 13 -16 χρονών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα εξής
——————————————–
“με 100 δισεκατομμύρια άστρα στον γαλαξία μας μόνο. Τι θα μας έκανε να σκεφθούμε ότι είμαστε ότι είμαστε η μοναδική μορφή ζωής ?” Von Braun
Λοιπόν μπαίνω στον πειρασμό να γράψω δύο λόγια.. σχετικά με το κείμενο. Παρ όλο που αναφέρει πως βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο, η παρατήρηση λέει πως είμαστε ήδη στο τρίτο και συνεχίζουν ακάθεκτοι για την συγκομιδή. Μην με ρωτήσετε “ποιά συγκομιδή?” δεν χρειάζεται πολύ φιλοσοφία ή σκέψη για να αντιληφθεί κάποιος με ΝΟΥ, πως είμαστε βρωτοί.! Το λέει και ο Ευριπίδης στην “Ελένη”
  • <<Τα δ’αυ Διός βουλεύματ’ άλλα τοίσδε συμβαίνει κακοίς. πόλεμον γαρ εισήνεγκεν Ελλήνων χθονί και Φρύξι δυστήνοισιν, ως όχλου βροτών πλήθους τε κουφίσειε μητέρα χθόνα γνωτόν τε θείη τον κράτιστον Ελλάδος.>>
Το “”βροτών”” φυσικά στην μετάφραση αλλάζει. Ο “όχλος βροτών” ? Αυτή την ιδέα είχε ο Δίας για τους Έλληνες και τους άλλους ανθρώπους ? Ήθελε να ανακουφίσει την Γη ? Γιατί αυτό μου θυμίζει τα Georgia Guidestones, !!“Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!” και την Νέα Τάξη Πραγμάτων σε μια εποχή χαμένη μέσα στις ομίχλες του χρόνου ?
——————————————
Το ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας,
είναι ένας μύθος που καλλιεργήθηκε από τα φίδια στην ανθρωπότητα,
πάντως πολλοί τώρα γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ψέμα.
Αλλά τα σχολεία εξακολουθούν να διδάσκουν αυτό το ψέμα …
…κάνετε μια προσπάθεια να καταλάβετε ! Ίσως κάποιοι από εσάς να το καταφέρουν  !
—————————————–
Σας πείραξε η έκφραση «όσοι έχουμε ψυχή»; Είναι άψυχοι σχεδόν το 90% των ανθρώπων! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων (scalar fields), τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά, ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του «κοπαδιού στο μαντρί».
  • «Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.
————————————————-
Ο Χ.Φ. Λάβκραφτ ήταν ένα από τα λίγα άτομα που στράφηκε 180 μοίρες από την καθημερινή πραγματικότητα, και μας έδειξε την άλλη πραγματικότητα, στην οποία ο άνθρωπος λίγο διαφέρει από τους θεούς του. Μας έδειξε ένα δρόμο που, αν και δε νομίζω ότι κανείς αναγνώστης μου θα τολμήσει να τον ακολουθήσει, οδηγεί πέρα, πολύ πέρα από το Χρόνο.
Το βασικό θεμέλιο των ιδεών του είναι παλιό, τουλάχιστον από την εποχή του Τσουάνγκ Τσε (…). Είναι η παλιά ιδέα ότι κάποιο λάθος υπάρχει στη διάκριση των κόσμων που αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος σε πραγματικούς και φανταστικούς. Ο διαχωρισμός είναι αυθαίρετος, και τίποτα περισσότερο από τη γνώμη της πλειοψηφίας.
————————————————
Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια ? Σας γέλασαν ξανά.Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!! Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη. Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!
————————————————
Στην αρχαία Αίγυπτο ? άντε δεν το πιστεύω ! ! ! To Ankh η Crux Ansata η Κλειδί της Ζωής η Κλειδί του Νείλου κλπ … και Πτεροδάκτυλοι ? Φυσικά όχι αυτοί που ξέρετε από την Παλαιοντολογία ! Άλλωστε οι πτεροδάκτυλοι είναι και θεοί μεταξύ άλλων θεών, των σημερινών Επικυρίαρχων, διότι ΝΑΙ έχουν και αυτοί θεούς ! Η εικόνα κάτω είναι από ένα μοναστήρι καπουτσίνων στο Rapperswil. Εδώ ο κόσμος βρωμάει από ερπετά! Κυρίως κροκοδειλάκια! Προφανώς οι καλόγεροι λατρεύουν τα ερπετά! Τους Πτεροδάκτυλους; Δες την εικόνα, με τι έχουν διακοσμήσει τον κήπο του μοναστηριού:!!!
———————————————–
Φτιάχτηκε σαν τροφή για εκείνα τα όντα που ήρθαν στον πλανήτη γη για κατοικήσουν, ή απλά πέρασαν από εδώ φτιάχνοντας μια στάση παραγωγής τροφής που μετέφεραν αργότερα στα διαστημόπλοια τους. Στην αρχή της δημιουργία τους είχε ένα ή δύο εσωτερικά τσιπάκια, μέσα από τα οποία τον κοντρόλαραν και τον έβαζαν να κάνει διάφορα πράγματα. Μετά από αλλεπάλληλες καταστροφές της γης χάθηκαν μια για πάντα τα μηχανήματα που ελέγχανε αυτά τα τσιπάκια, δηλαδή εμάς τους ανθρώπους και οι νέες γενιές που διασώθηκαν από τις καταστροφές ξεκίνησαν από την αρχή χωρίς αυτόν τον έλεγχο.
———————————————-

Στην πραγματικότητα η φιλοσοφία του Ηράκλειτου, η μαγεία των Αλχημιστών, του Ζεν και η Κβαντική ελάχιστα διαφέρουν. Αν διαφέρουν. Ο κόσμος στον οποίο ζούσαν οι αρχαίοι Σουμέριοι, οι Ινδοί, οι Ινδιάνοι, οι Τολτέκοι, οι Ζουλού, οι Έλληνες φιλόσοφοι …! είναι ένας κόσμος ζωντανός, δεν είναι κόσμος αντικειμένων. Μια Ενέργεια αλληλοσυμπληρούμενη, μια δυναμική αλληλεπίδραση που βρίσκεται μονίμως σε κίνηση, δεν είναι σταθερή, στατική. τα πάντα ρέουν, αλλάζουν και κινούνται συνεχώς, «Τα πάντα ρει» του Ηράκλειτου αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν. “ και το “Να ακολουθούμε την φυσική τάξη και να κυλάμε με το ρεύμα του Ταο” του Laozi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου